Brolægning
​og anlæg​

Har I lige købt en ejendom og drømmer om en større terrasse?

Eller en anden forhave efter jeres ønske? Det kan være indkørslen som har sat sig og trænger til renovering?

Hos Watsonvilla Ejendomsservice udfører vi forskellige former for anlæg og belægning. Alle opgaver udføres altid efter gældende regler, normer og anvisninger, iht. bygningers tilgængelighed og vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Heller ikke den usynlige og bærende del af belægningen under jordoverfladen, da et godt fundament er nøgleordet for godt og holdbart byggeri.

Vi har egen import af hollandske lerklinker og er specialister i slotsgrus.​

Kontakt os gerne - så er første skridt taget mod en løsning af opgaven.

​Har du brug for et gratis og uforpligtende tilbudejendomsservice, så er du mere end velkommen til at kontakte os ved at benytte nedenstående formular.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Skal jeg hjælpe dig?

​Vi tænker ud af boksen, når det gælder ejendoms- og viceværtsservice. Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, så kontakt os på telefon +45 22 46 55 00 eller info@watsonvilla.dk. Vi kommer gerne ud til dig og kigger på opgaven.

Kort om firmaet

Hos Watsonvilla Ejendomsservice har vi fokus på at gøre ejendomme klar til videresalg eller udlejning. Vi ved hvordan, vi får ejendommene til at vise de muligheder de indeholder, så køber kan se potentialet og sælger hurtigere får omsat sin ejendom.

fb-24  linkedin-24