Om Watsonvilla Ejendomsservice​

Jeg hedder Peter Fornitz, er uddannet bygningsingeniør, og har via mit firma, Watsonvilla Ejendomsservice, specialiseret mig i at gøre ejendomme mere præsentable.

Dette sker typisk i forbindelse med et salg eller ved udlejning af en ejendom, men også ved dødsboer, arveskifter, konkurs og tvangsauktioner, for netop at finde værdien i ejendommen så denne kan omsættes hurtigere og til en bedre pris. Derfor er vores motto:​​

​"Watsonvilla Ejendomsservice - Værdiskabende ejendomsservice"

Bag om WatsonVilla​

​Watsonvilla er navnet på ejendommen hvor firmaet har til huse og det var af den grund nærliggende at bruge navnet i forbindelse med firmaet, da det både er unikt og sigende.

Navnet Watsonvilla fortæller også hvad firmaet laver og tilbyder hvis man deler det lidt op;

​Wats on villa → watch on villa → At holde øje med en villa

Watsonvilla er også navnet på en større by ved San Francisco, USA og det er derfra at ejendommen har sit navn.

Tilbage, enten sidst i 1800-tallet eller i starten af 1900-tallet, emigrerede nogle danskere til Amerika og der tjente de nogle gode penge, hvoraf de sende nogle af pengene over til familien i Danmark igen. For disse penge erhvervede de et stykke jord i Agerbæk og byggede i 1913 en ejendom som de kaldte “Watsonvilla” – for det var der, hvor brevet med pengene, var stemplet.

Watsonvilla Ejendomsservice har mange samarbejdspartnere hvor vi hjælper hinanden med at skabe værdi for kunderne. Watsonvilla Ejendomsservice er ikke maskinhandler, produkthandler eller møbelhandler – men vi ved hvordan man viser ejendomme frem, og viser de muligheder de indeholder.

Vi har samarbejdet med flere ejendomsmæglere, off. firmaer, panthaverfirmaer i hele landet, og også både erhvervsmæssige og private kunder.​

​Har du brug for et gratis og uforpligtende tilbudejendomsservice, så er du mere end velkommen til at kontakte os ved at benytte nedenstående formular.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Skal jeg hjælpe dig?

​Vi tænker ud af boksen, når det gælder ejendoms- og viceværtsservice. Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, så kontakt os på telefon +45 22 46 55 00 eller info@watsonvilla.dk. Vi kommer gerne ud til dig og kigger på opgaven.

Kort om firmaet

Hos Watsonvilla Ejendomsservice har vi fokus på at gøre ejendomme klar til videresalg eller udlejning. Vi ved hvordan, vi får ejendommene til at vise de muligheder de indeholder, så køber kan se potentialet og sælger hurtigere får omsat sin ejendom.

fb-24  linkedin-24