Tilsyn med en
​tom ejendom​

Selvom en ejendom står tom, kræver den stadig tilsyn og vedligehold i perioden hvor den er til salg, for græsset vokser fortsat og tagrenderne fyldes stadig med blade og snavs.

Måske skal der kigges på en vintersikring hvis der ikke er varme på ejendommen vinteren over?

Det kan også være udfordrende i en travl hverdag, samtidig selv at holde tilsyn med en ejendom men har til salg.

VORES SERVICE

Hos Watsonvilla Ejendomsservice udfører vi løbende tilsyn med ejendomme der er til salg, så de i salgsprocessen fremstår pænest mulig overfor en kommende køber. Løbende vedligehold er bedre og billigere end ”brandslukning” ved et salg, hvor der kan være opstået flere skader på ejendommen og haven er forvokset og vil tage lang tid at få ordentlig igen. Typisk giver dette også negativt udslag i prisen.

Endelig er dette også en god investering med løbende tilsyn, i forhold til ubudne gæster på jagt efter værdier på ejendommen.

Lad Watsonvilla Ejendomsservice holde øje med ejendommen du/I gerne vil sælge for at et godt salg og en god pris.

Kontakt os gerne - så er første skridt taget mod en løsning af opgaven.

​Har du brug for et gratis og uforpligtende tilbudejendomsservice, så er du mere end velkommen til at kontakte os ved at benytte nedenstående formular.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Skal jeg hjælpe dig?

​Vi tænker ud af boksen, når det gælder ejendoms- og viceværtsservice. Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, så kontakt os på telefon +45 22 46 55 00 eller info@watsonvilla.dk. Vi kommer gerne ud til dig og kigger på opgaven.

Kort om firmaet

Hos Watsonvilla Ejendomsservice har vi fokus på at gøre ejendomme klar til videresalg eller udlejning. Vi ved hvordan, vi får ejendommene til at vise de muligheder de indeholder, så køber kan se potentialet og sælger hurtigere får omsat sin ejendom.

fb-24  linkedin-24