Se vores
​referencer​

Oprydning efter topcoat af idrætsbane i Ringkøbing

Flot udvidelse af terrasse med klassiske IBF fliser i Kolding

​Udvidelse af terrasse med klassiske koksgrå 30x30 fliser fra IBF der er lagt i halvstensforbandt. Deriudover er tre standard betondæksler er udskiftet med koksgrå 60x60 fliser så de passer i forbandet.

Nyt flot blomsterbed med RBR soft-block sten omkring terrasse i Fredericia

​Watsonvilla har stået for opførelsen af dette blomsterbed der omgiver terrassen. Beddet er opført i lysegrå soft-block sten fra RBR, og der er også opsat lys i beddet inkl. timer til styring af lyset.

To flotte nye fliseterrasser med forbindende flisesti i have i Bramming nær Esbjerg

​Haven her har fået to nye fliseterasser med en forbindende flisesti imellem dem. Det samlede areal for fliseterrasserne er 52 m2.

Anbefaling

"Det har været en fornøjelse at samarbejde med Watsonvilla Ejendomsservice lige fra første færd. Meget imødekommende, ude at kigge på opgaven, kom med en fair pris, vi takke "Ja tak" og opgaven blev udført til punkt og prikke. Undervejs kom der ekstra opgaver vedr. bortrydningen af den gamle belægning, men det blev blot taget med et smil. Det er blevet et fint lige og akkurat anlæg. Vil man have et godt forløb og et pænt arbejde, vil vi meget gerne anbefale Watsonvilla Ejendomsservice."

​Har du brug for et gratis og uforpligtende tilbudejendomsservice, så er du mere end velkommen til at kontakte os ved at benytte nedenstående formular.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Skal jeg hjælpe dig?

​Vi tænker ud af boksen, når det gælder ejendoms- og viceværtsservice. Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, så kontakt os på telefon +45 22 46 55 00 eller info@watsonvilla.dk. Vi kommer gerne ud til dig og kigger på opgaven.

Kort om firmaet

Hos Watsonvilla Ejendomsservice har vi fokus på at gøre ejendomme klar til videresalg eller udlejning. Vi ved hvordan, vi får ejendommene til at vise de muligheder de indeholder, så køber kan se potentialet og sælger hurtigere får omsat sin ejendom.

fb-24  linkedin-24