Oprydning i forbindelse med salg​

At gøre ejendommen klar til salg er da logisk vil mange måske tænke…

Men igen der er mange faktorer som spiller ind og kan påvirke salget, så helt simpelt og logisk er det ikke.

Man kan se det som en dåse flåede tomater uden etiket – indholdet er det samme, men det præsenteres ikke nær så pænt. Dette har den effekt at der kun er et parameter tilbage at påvirke og det er – prisen!

Derfor er det en god forretning at tænke klargøring af en ejendom, der skal udbydes til salg – der laves en pæn præsentation af dåsen med ”flåede tomater”.

Watsonvilla Ejendomsservice har et indgående kendskab til klargøring af ejendomme til salg, hvor der tænkes i værdiforøgelse for køberen men især også for sælger. Kontakt os allerede nu og hør hvad vi kan gøre for din etiket til de ”flåede tomater”.

Kontakt os gerne - så er første skridt taget mod en løsning af opgaven.

​Har du brug for et gratis og uforpligtende tilbudejendomsservice, så er du mere end velkommen til at kontakte os ved at benytte nedenstående formular.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Skal jeg hjælpe dig?

​Vi tænker ud af boksen, når det gælder ejendoms- og viceværtsservice. Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, så kontakt os på telefon +45 22 46 55 00 eller info@watsonvilla.dk. Vi kommer gerne ud til dig og kigger på opgaven.

Kort om firmaet

Hos Watsonvilla Ejendomsservice har vi fokus på at gøre ejendomme klar til videresalg eller udlejning. Vi ved hvordan, vi får ejendommene til at vise de muligheder de indeholder, så køber kan se potentialet og sælger hurtigere får omsat sin ejendom.

fb-24  linkedin-24