Udstationering
​og tilsyn​

Mange virksomheder udvider og ekspanderer både indenlands og udenlands og har i den forbindelse brug for udstationering af medarbejdere på forskellige locations, med forskellige tidshorisonter.

Men hvad med medarbejderens bolig i den tid, hvor han/hun og vedkommendes familie er udstationeret?

Watsonvilla Ejendomsservice tilbyder ejendomstilsyn med netop disse ejendomme, så når medarbejderen er hjemme på ferie eller forlænget weekend, skal han/hun ikke tænke på en græsplæne, der er knæhøj, og bede der fyldt med ukrudt m.m. Vi holder også tilsyn med de indvendige dele af ejendommen, f.eks. hvis et køle-/fryseskab skulle stå af, så medarbejderen undgår rådne madvarer og andre skader.

Vi kan holde varme på boligen om vinteren, kigge efter hvis der har været voldsomme vejrforhold, såsom storm eller snevejr/tøvejr, og generelt skabe aktivitet omkring ejendommen, så også ubudne gæster ikke bliver interesseret i boligen.

Vi kan tilbyde tilsyn i forbindelse med udstationering i Kolding, Esbjerg og omegn.

Kontakt os gerne - så er første skridt taget mod en løsning af opgaven.

​Har du brug for et gratis og uforpligtende tilbudejendomsservice, så er du mere end velkommen til at kontakte os ved at benytte nedenstående formular.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Skal jeg hjælpe dig?

​Vi tænker ud af boksen, når det gælder ejendoms- og viceværtsservice. Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, så kontakt os på telefon +45 22 46 55 00 eller info@watsonvilla.dk. Vi kommer gerne ud til dig og kigger på opgaven.

Kort om firmaet

Hos Watsonvilla Ejendomsservice har vi fokus på at gøre ejendomme klar til videresalg eller udlejning. Vi ved hvordan, vi får ejendommene til at vise de muligheder de indeholder, så køber kan se potentialet og sælger hurtigere får omsat sin ejendom.

fb-24  linkedin-24