Oprydning
​af ejendomme​ tilbydes

Oprydning virker måske meget banalt og ligetil, at ”der skal bare lige ryddes lidt op”, men for køber kan det virke kaotisk og uoverskueligt. Der skal hele tiden tænkes på at ejendomme sælges på billeder, og en ejendom kan hurtigt blive sorteret fra, hvis den giver indtryk af for meget oprydning og efterladte effekter.

Skal din ejendom stråle og sælge sig selv? Watsonvilla Ejendomsservice står klar til at hjælpe dig med oprydning af din ejendom i Esbjerg, Kolding, Fredericia og omegn.

Mange møbler, en ”depotrumsagtigt” garage og en ”lang have” kan skjule en masse værdi og potentiale som en mulig køber ikke bliver opmærksom på. Alt i alt, kan en oprydning af ejendom hurtigt være en god investering når din ejendom skal sælges. Det kan både give en bedre, eller højere salgspris og liggetiden bliver kortere.

Jeg tilbyder følgende ved oprydning af ejendom

Hos Watsonvilla Ejendomsservice tilbyder jeg bl.a. ved oprydning af ejendom og klargøring:

  • Havearbejde
  • Oprydning af indkørsel, skur og have
  • Oprydning og tømning indendørs i huset
  • Rengøring
  • Vask af vinduer, facader, belægninger og trapper udvendigt
  • Tømning af værksteder, garager, tilbygninger, erhvervsbygninger m.m.
  • Rydning af dødsbo
  • Rydning af lejlighed
  • Tømning af hus​

Kontakt mig og få en pris på oprydning af ejendom

Skal jeg hjælpe dig med oprydning af ejendom eller vil du have et uforpligtende tilbud? Ring til mig på telefon 22 46 55 00 eller skriv en mail til info@watsonvilla.dk

Kontakt os gerne - så er første skridt taget mod en løsning af opgaven.

​Har du brug for et gratis og uforpligtende tilbudejendomsservice, så er du mere end velkommen til at kontakte os ved at benytte nedenstående formular.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Skal jeg hjælpe dig?

​Vi tænker ud af boksen, når det gælder ejendoms- og viceværtsservice. Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, så kontakt os på telefon +45 22 46 55 00 eller info@watsonvilla.dk. Vi kommer gerne ud til dig og kigger på opgaven.

Kort om firmaet

Hos Watsonvilla Ejendomsservice har vi fokus på at gøre ejendomme klar til videresalg eller udlejning. Vi ved hvordan, vi får ejendommene til at vise de muligheder de indeholder, så køber kan se potentialet og sælger hurtigere får omsat sin ejendom.

fb-24  linkedin-24