Tilsyn af
​ejendom​

Hvem holder øje med din bolig? Mange boliger anvendes i dag kun i dele af året.

Bor du i udlandet eller er du udstationeret, så har du måske en bolig, der ofte står tom. I forbindelse med køb og salg af en ejendom vil der også opstå perioder, hvor boligen ikke er beboet.

Når en bolig står tom er den mere udsat for skader, brand og ødelæggelser både ude og inde. Samtidig vil en have, der ikke benyttes, hurtigt vokse til og blive ubrugelig. Hos Watsonvilla Ejendomsservice tilbyder vi ejendomstilsyn af tomme og delvist beboede ejendomme. Dette er din sikkerhed for, at der bliver passet på din bolig, når du ikke er hjemme.

VI TILBYDER EJENDOMSTILSYN

Vi holder opsyn både ude og inde, så din bolig fremstår klar og præsentabel, når du skal bruge den. Under vores ejendomstilsyn gennemgår vi have, græsplæne og indkørsel. Vi holder øje med elektroniske apparater, vandrør og vinduer. Om vinteren tilbyder vi også tilsyn med varmen, så voldsomme vejrforhold ikke skader din bolig. Vi sørger kort sagt for at ejendommen ser beboelig ud, så den ikke tiltrækker ubudne gæster i den periode, du er væk. Står du over for et salg af boligen, er det vigtigt, at den hele tiden fremstår præsentable for eventuelle købere. Vi tilbyder derfor at udføre løbende tilsyn af boliger til salg, så din bolig bliver solgt til den højest mulig pris.

KONTAKT OS I DAG

Regelmæssige ejendomstilsyn er en god investering for dig, der står med en tom bolig. Vi tilbyder individuelle løsninger og komme gerne ud til dig for en snak om netop din bolig. Kontakt os i dag på telefon +45 22 46 55 00 eller email info@watsonvilla.dk.

​Har du brug for et gratis og uforpligtende tilbudejendomsservice, så er du mere end velkommen til at kontakte os ved at benytte nedenstående formular.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Skal jeg hjælpe dig?

​Vi tænker ud af boksen, når det gælder ejendoms- og viceværtsservice. Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, så kontakt os på telefon +45 22 46 55 00 eller info@watsonvilla.dk. Vi kommer gerne ud til dig og kigger på opgaven.

Kort om firmaet

Hos Watsonvilla Ejendomsservice har vi fokus på at gøre ejendomme klar til videresalg eller udlejning. Vi ved hvordan, vi får ejendommene til at vise de muligheder de indeholder, så køber kan se potentialet og sælger hurtigere får omsat sin ejendom.

fb-24  linkedin-24